Fyra mål av Cirak när Strängnäs tog ny seger

Adnan Cirak är glödhet i ligaspelet. Under tisdagskvällen blev det fyra nya mål när Strängnäs slog Örebro SK med 6-5.

Adnan Cirak skickade in fyra ny mål när Strängnäs slog Örebro SK.

Futsal2019-11-12 21:12

Vinsten innebär att Strängnäs, åtminstone till i morgon kväll då tabelltrean IFK Göteborg möter Torslanda, ligger tvåa i högsta serien och skuggar AFC Eskilstuna.

Gästerna tog ledningen med 1–0 efter knappt åtta minuter. Men innan den första halvleken var över hade hemmalaget både kvitterat och tagit ledningen genom två mål från Adnan Cirak.

Strängnäs nummer tio fortsatte showen efter vilan. 1.16 in på andra fullbordade Cirak ett hattrick när han prickade in 3–1 som blev 4–1 genom Peyman Alkoyun kort därefter. Adnan Cirak gjorde även ett fjärde mål när han fixade 5–2 och Sebastian Nygårds satte 6–3 med knappt fyra minuter kvar.  ÖSK hade dock inte gett upp men närmare än 6–5 kom man inte.