SIBK-tränaren förlänger – nära att signa Aldeebs ersättare: "Ett känsligt läge"SIBK-tränaren förlänger – nära att signa Aldeebs ersättare: "Ett känsligt läge"

Uddamålsseger när Strängnäs besegrade SalemUddamålsseger när Strängnäs besegrade Salem
5 mars 2022 17:03
Innebandy

Strängnäs IBK slog topplaget – avgjorde med 33 sekunder kvar

Strängnäs IBK slog topplaget – avgjorde med 33 sekunder kvarSträngnäs IBK slog topplaget – avgjorde med 33 sekunder kvar
2 mars 2022 21:38
Innebandy

Underläge mot Gävle GIK - då vände Strängnäs och vann

Underläge mot Gävle GIK - då vände Strängnäs och vannUnderläge mot Gävle GIK - då vände Strängnäs och vann
26 februari 2022 19:38
Innebandy

Strängnäs föll mot Tullinge på bortaplan

Strängnäs föll mot Tullinge på bortaplanSträngnäs föll mot Tullinge på bortaplan
23 februari 2022 21:31
Innebandy

Sekundmålet vände matchen – förlust för Strängnäs: "Den sved"

Sekundmålet vände matchen – förlust för Strängnäs: "Den sved"Sekundmålet vände matchen – förlust för Strängnäs: "Den sved"
23 februari 2022 21:19
Innebandy

Viktor Seth enda målskytt när Strängnäs föll

Viktor Seth enda målskytt när Strängnäs föllViktor Seth enda målskytt när Strängnäs föll
19 februari 2022 17:07
Innebandy

Underläge i tredje perioden - då vände Strängnäs och vann

Underläge i tredje perioden - då vände Strängnäs och vannUnderläge i tredje perioden - då vände Strängnäs och vann
12 februari 2022 14:41
Innebandy

Mardrömsstarten fällde SIBK – låg under med 0–5 efter 11 minuter

Mardrömsstarten fällde SIBK – låg under med 0–5 efter 11 minuterMardrömsstarten fällde SIBK – låg under med 0–5 efter 11 minuter

Strängnäs förlorade mot Täby FC - släppte in tre mål i tredje perioden

Strängnäs förlorade mot Täby FC - släppte in tre mål i tredje periodenSträngnäs förlorade mot Täby FC - släppte in tre mål i tredje perioden
2 februari 2022 13:59
Innebandy

Omar Aldeeb om swishkampanjen från SIBK: "Strängnäs ligger mig närmast hjärtat"

Omar Aldeeb om swishkampanjen från SIBK: "Strängnäs ligger mig närmast hjärtat"Omar Aldeeb om swishkampanjen från SIBK: "Strängnäs ligger mig närmast hjärtat"
2 februari 2022 10:39
Innebandy

Efter succén – Hugo Olsson ska representera tre (!) lag: "Tyckte att jag såg intressant ut"

Efter succén – Hugo Olsson ska representera tre (!) lag: "Tyckte att jag såg intressant ut"Efter succén – Hugo Olsson ska representera tre (!) lag: "Tyckte att jag såg intressant ut"
1 februari 2022 19:02
Innebandy

Strängnäs swishkampanj – för att få hem landslagsstjärnan: "Omar är en världsstjärna"

Strängnäs swishkampanj – för att få hem landslagsstjärnan: "Omar är en världsstjärna"Strängnäs swishkampanj – för att få hem landslagsstjärnan: "Omar är en världsstjärna"
1 februari 2022 17:59
Innebandy

Nytt coronautbrott i SIBK – flyttar match i allsvenskan: "Sex nya spelare som blivit smittade"

Nytt coronautbrott i SIBK – flyttar match i allsvenskan: "Sex nya spelare som blivit smittade"Nytt coronautbrott i SIBK – flyttar match i allsvenskan: "Sex nya spelare som blivit smittade"
30 januari 2022 19:25
Innebandy

Sjukstuga i SIBK – föll tungt mot Bele Barkaby

Sjukstuga i SIBK – föll tungt mot Bele BarkabySjukstuga i SIBK – föll tungt mot Bele Barkaby
30 januari 2022 18:22
Innebandy

Strängnäs föll mot Bele Barkarby på hemmaplan

Strängnäs föll mot Bele Barkarby på hemmaplanSträngnäs föll mot Bele Barkarby på hemmaplan
26 januari 2022 21:59
Innebandy

Duon låg bakom allt – gjorde tio poäng i SIBK-segern: "Vi ska leda laget"

Duon låg bakom allt – gjorde tio poäng i SIBK-segern: "Vi ska leda laget"Duon låg bakom allt – gjorde tio poäng i SIBK-segern: "Vi ska leda laget"
26 januari 2022 21:32