Gjorde tre mål – på tio minuter"Skönt att äntligen få in lite bollar"
20 april 2024 15:46
Fotboll

Nya Södertälje vann på bortaplan mot Standard

Nya Södertälje vann på bortaplan mot StandardNya Södertälje vann på bortaplan mot Standard

Mål av Carlos Orrego Rodriguez och Daniel Pettersson räckte inte för Verdandi

Mål av Carlos Orrego Rodriguez och Daniel Pettersson räckte inte för VerdandiMål av Carlos Orrego Rodriguez och Daniel Pettersson räckte inte för Verdandi
20 april 2024 14:03
Fotboll

Oavgjort för Viljan mot Enköping SK U på bortaplan

Oavgjort för Viljan mot Enköping SK U på bortaplanOavgjort för Viljan mot Enköping SK U på bortaplan

Oavgjort för Eskilstuna FC hemma mot Trosa Vagnhärad

Oavgjort för Eskilstuna FC hemma mot Trosa VagnhäradOavgjort för Eskilstuna FC hemma mot Trosa Vagnhärad
Fotboll

Carl Ingårda gjorde två mål när Jäder vann

Carl Ingårda gjorde två mål när Jäder vannCarl Ingårda gjorde två mål när Jäder vann
19 april 2024 21:32
Fotboll

Gustav Löfgren fixade poäng för Kvicksund

Gustav Löfgren fixade poäng för KvicksundGustav Löfgren fixade poäng för Kvicksund
Fotboll

Dylan Madhad Khafor fixade segern för Skogstorp

Dylan Madhad Khafor fixade segern för SkogstorpDylan Madhad Khafor fixade segern för Skogstorp
19 april 2024 21:28
Fotboll

Fogdö besegrade på bortaplan av Eskilst Bab U

Fogdö besegrade på bortaplan av Eskilst Bab UFogdö besegrade på bortaplan av Eskilst Bab U
19 april 2024 21:21
Fotboll

Stenkvista besegrade Afrikansk FC - avgjorde i andra halvlek

Stenkvista besegrade Afrikansk FC - avgjorde i andra halvlekStenkvista besegrade Afrikansk FC - avgjorde i andra halvlek
19 april 2024 21:03
Fotboll

Eskilstuna City föll med 0-1 mot Enhörna

Eskilstuna City föll med 0-1 mot EnhörnaEskilstuna City föll med 0-1 mot Enhörna
19 april 2024 21:00
Fotboll

Syrianska Eskilstuna IF avgjorde mot Värmbol efter paus

Syrianska Eskilstuna IF avgjorde mot Värmbol efter pausSyrianska Eskilstuna IF avgjorde mot Värmbol efter paus
19 april 2024 20:31
Fotboll

Hällbybrunn besegrade Södertälje FF på hemmaplan

Hällbybrunn besegrade Södertälje FF på hemmaplanHällbybrunn besegrade Södertälje FF på hemmaplan
19 april 2024 20:13
Fotboll

Oskar Fornstedt målskytt - men Ärla föll

Oskar Fornstedt målskytt - men Ärla föllOskar Fornstedt målskytt - men Ärla föll
19 april 2024 14:45
Fotboll

AFC-stjärnan vill fira: "Det är min drömpresent"

AFC-stjärnan vill fira: "Det är min drömpresent"AFC-stjärnan vill fira: "Det är min drömpresent"
Helsingforslånet fyller 20 i helgen
19 april 2024 07:00
Fotboll

Syrianska vann mot Värmbol efter mål i slutminuterna

Syrianska vann mot Värmbol efter mål i slutminuternaSyrianska vann mot Värmbol efter mål i slutminuterna
Se reprisen här
Fotboll

IFK Eskilstuna tappade ledning och föll tungt

IFK Eskilstuna tappade ledning och föll tungtIFK Eskilstuna tappade ledning och föll tungt