IK Viljan Strängnäs

6 juli 2024 15:16
Fotboll

Kvarnsveden för tuffa för Viljan - förlust med 3-5

Kvarnsveden för tuffa för Viljan - förlust med 3-5Kvarnsveden för tuffa för Viljan - förlust med 3-5
29 juni 2024 16:59
Fotboll

Lucas Holm och Komar Teimouri matchvinnare när Viljan vann

Lucas Holm och Komar Teimouri matchvinnare när Viljan vannLucas Holm och Komar Teimouri matchvinnare när Viljan vann

Skrällseger när Viljan besegrade Vendelsö

Skrällseger när Viljan besegrade VendelsöSkrällseger när Viljan besegrade Vendelsö
15 juni 2024 15:59
Fotboll

Viljan och Slätta kryssade efter svängig match

Viljan och Slätta kryssade efter svängig matchViljan och Slätta kryssade efter svängig match

Lucas Holm enda målskytt när Viljan föll

Lucas Holm enda målskytt när Viljan föllLucas Holm enda målskytt när Viljan föll

Viljan tappade ledning till oavgjort mot Fittja

Viljan tappade ledning till oavgjort mot FittjaViljan tappade ledning till oavgjort mot Fittja
25 maj 2024 13:16
Fotboll

Viljan besegrade på bortaplan av Östervåla

Viljan besegrade på bortaplan av ÖstervålaViljan besegrade på bortaplan av Östervåla
24 maj 2024 22:00
Fotboll

Adnan Ciraks mål räckte inte när Viljan föll mot Rågsved

Adnan Ciraks mål räckte inte när Viljan föll mot RågsvedAdnan Ciraks mål räckte inte när Viljan föll mot Rågsved

Halvtidsledning blev bara en poäng för Viljan

Halvtidsledning blev bara en poäng för ViljanHalvtidsledning blev bara en poäng för Viljan
12 maj 2024 14:26
Fotboll

Gamla Upsala 2 för tuffa för Viljan - förlust med 0-3

Gamla Upsala 2 för tuffa för Viljan - förlust med 0-3Gamla Upsala 2 för tuffa för Viljan - förlust med 0-3
10 maj 2024 22:17
Fotboll

Viljan besegrade på bortaplan av Aspudden Tellus

Viljan besegrade på bortaplan av Aspudden TellusViljan besegrade på bortaplan av Aspudden Tellus
5 maj 2024 16:15
Fotboll

Förlust för Viljan mot Brandbergen med 0-1

Förlust för Viljan mot Brandbergen med 0-1Förlust för Viljan mot Brandbergen med 0-1
4 maj 2024 15:03
Fotboll

Viljan vann mot Täby FK efter stark andra halvlek

Viljan vann mot Täby FK efter stark andra halvlekViljan vann mot Täby FK efter stark andra halvlek
28 april 2024 15:24
Fotboll

Oavgjort för Viljan på bortaplan mot Segeltorp

Oavgjort för Viljan på bortaplan mot SegeltorpOavgjort för Viljan på bortaplan mot Segeltorp
27 april 2024 16:11