Stenkvista GoIF

19 april 2024 21:21
Fotboll

Stenkvista besegrade Afrikansk FC - avgjorde i andra halvlek

Stenkvista besegrade Afrikansk FC - avgjorde i andra halvlekStenkvista besegrade Afrikansk FC - avgjorde i andra halvlek
15 oktober 2023 16:11
Fotboll

Formstarka Stenkvista tog ny seger mot Fogdö

Formstarka Stenkvista tog ny seger mot FogdöFormstarka Stenkvista tog ny seger mot Fogdö
7 oktober 2023 15:16
Fotboll

Uddamålsseger när Stenkvista besegrade Torshälla-Nyby

Uddamålsseger när Stenkvista besegrade Torshälla-NybyUddamålsseger när Stenkvista besegrade Torshälla-Nyby
30 september 2023 16:02
Fotboll

Seger för Stenkvista - steg åt rätt håll mot Kurdtuna

Seger för Stenkvista - steg åt rätt håll mot KurdtunaSeger för Stenkvista - steg åt rätt håll mot Kurdtuna
27 september 2023 21:51
Fotboll

BK Sport utklassade Stenkvista på bortaplan

BK Sport utklassade Stenkvista på bortaplanBK Sport utklassade Stenkvista på bortaplan
23 september 2023 16:07
Fotboll

Sebastian Ingemarsson målskytt - men Stenkvista föll

Sebastian Ingemarsson målskytt - men Stenkvista föllSebastian Ingemarsson målskytt - men Stenkvista föll
13 september 2023 20:52
Fotboll

Tung förlust när Stenkvista krossades av Malmköping U

Tung förlust när Stenkvista krossades av Malmköping UTung förlust när Stenkvista krossades av Malmköping U

Hemmaförlust för Stenkvista mot Kvicksund U

Hemmaförlust för Stenkvista mot Kvicksund UHemmaförlust för Stenkvista mot Kvicksund U

Sebastian Ingemarsson enda målskytt när Stenkvista föll

Sebastian Ingemarsson enda målskytt när Stenkvista föllSebastian Ingemarsson enda målskytt när Stenkvista föll

Torshälla-Nyby utan seger för åttonde matchen i rad

Torshälla-Nyby utan seger för åttonde matchen i radTorshälla-Nyby utan seger för åttonde matchen i rad
21 juni 2023 21:11
Fotboll

Oavgjort möte mellan Kurdtuna och Stenkvista

Oavgjort möte mellan Kurdtuna och StenkvistaOavgjort möte mellan Kurdtuna och Stenkvista
16 juni 2023 21:00
Fotboll

Kryss för Stenkvista hemma mot Marsjö Byle

Kryss för Stenkvista hemma mot Marsjö ByleKryss för Stenkvista hemma mot Marsjö Byle

Stenkvista vann mot Malmköping U - trots underläge i halvtid

Stenkvista vann mot Malmköping U - trots underläge i halvtidStenkvista vann mot Malmköping U - trots underläge i halvtid

Förlust med 2-3 för Stenkvista mot Standard

Förlust med 2-3 för Stenkvista mot StandardFörlust med 2-3 för Stenkvista mot Standard
18 maj 2023 21:01