Hur kan man veta att den nya regeringen är inkompetent?

Hur kan man veta att den nya regeringen är inkompetenta?Dom har ju ännu inte tillträtt, skriver Bengt Wahlström, Eskilstuna. På bilden, Johan Persson, Jimmie Åkesson, Ulf Kristersson och Ebba Busch.

Hur kan man veta att den nya regeringen är inkompetenta?Dom har ju ännu inte tillträtt, skriver Bengt Wahlström, Eskilstuna. På bilden, Johan Persson, Jimmie Åkesson, Ulf Kristersson och Ebba Busch.

Foto: Jonas Ekströmer/TT

Insändare2022-10-19 07:05
Det här är en insändare. Åsikterna i texten är skribentens egna.

Angående insändaren "De blåbruna kommer avslöja sin inkompetens på kort tid" publicerad den 15 oktober.

Man kan konstatera att mina insändare den 29/9 och den 11/10 vållat näst intill panik hos B. Carlsson. Han försöker förklara/försvara Socialdemokraterna och Miljöpartiets helt misslyckade politik. Han kunde inte ens förstå eller ta till sig valresultatet som tydligt visade att folk inte var nöjda med det den rödgröna röran levererat. B. Carlsson tyckte till och med att det gått bra för Sverige. Jag ställde en konkret fråga till honom om vad han tyckte gått bra men det kunde  han givetvis inte svara på. I stället, hör och häpna, säger han att om man jämför med andra länder är det så.

Det är kanske så men det sade han inte något om tidigare. Han kanske försökte rädda ansiktet på detta sätt. Att B. Carlsson och en del andra skribenter fortsätter att kunna se in i framtiden saknar motstycke i saklighet. Det går långt över anständigheternas gräns.

Hur kan de veta att den nya regeringen är inkompetent? Dom har ju ännu inte tillträtt. Då kan dom väl inte ha gjort något fel än. Ni borde skämmas över sådana uttalanden.

Jag skall ge några tipps. Sitt lugnt i båten. Se till i framtiden att Socialdemokraterna återgår till socialdemokraternas förutvarande  politik så att folk känner igen er igen. Och framförallt skrota Miljöpartiet. 

En insändare den 3/10 skriven av Olof  han säger där att resultatet  av valet var självförvållat av Socialdemokraterna. Där slog han huvudet på spiken.