Tunavallen har blivit ännu sämre för rullstolsburna

Insändare 17 april 2023 07:34
Det här är en insändare. Åsikterna i texten är skribentens egna.

Jag skrev en insändare i höstas efter att ha varit på Vallen och kollat AFC-Norrby. Jag sitter i elrullstol och köpte då plats på handikapp-läktaren, vilket var längst ner i hörnet. Jag skrev hur dj..la dåligt det var för en fotbollsintresserad 80-årig gubbe.

Tydligen tog det skruv i kommunen som utsåg en projektgrupp som skulle fixa till det för oss. Man skulle också ha någon handikappad med i gruppen.

Nu vet jag inte om man är klar och om det är så här det ska vara. Man har byggt en ramp i ett av hörnen där vi kan komma upp några trappsteg. I söndags var det mysigt och fint väder och en intressant match. Jag åkte dit och konstaterade att nu var det ÄNNU sämre än tidigare. Den läktare där rampen byggts var avstängd så jag var tvungen att sätta mig i ett av hörnen på avbytarbänkssidan. Jag såg inte mycket av matchen för avbytarna sprang och värmde upp och skymde då halva planen. 

Jag skulle gärna åka upp och kolla en AFC-match och ta med mig, förslagsvis Peter Fröjdfeldt från kommunen som ledsagare, så att jag får visa honom hur jag har det på Vallen. Du kommer in gratis som ledsagare. Detta skriver jag inte bara för mig för det finns flera med rörelseproblem. Tack för mig!


 
 
 
 
 
 
Ämnen du kan följa