Mera

Upplev Djungelboken i Stockholm

MERA-erbjudande Djungelboken
Sverige

Upplev Djungelboken i Stockholm

Nu 75% rabatt för dig som prenumerant. Betala endast 150 kr. Djungelboken The Musical söndag 2 april kl 16 Göta Lejon, Stockholm.

Sean Banan i nytt skal gör debut på musikalscenen i Djungelboken The Musical. Vi har några extra MERA-biljetter kvar till föreställningen i söndag 2 april kl 16.  Varför inte bjuda barn eller barnbarn på ett äventyr i Stockholm!?

Ta med familjen ut i den vilda och exotiska Indiska djungeln, för att där möta de klassiska figurerna Baloo, Bagheera, Kaa och den fruktade Shere Kahn.

Sean Banan ska spela Kung Gibbon, som är en av huvudrollerna och en variant av figuren King Louie. Sean Banan är älskad av barn, har stått på scenen i Melodifestivalen, släppt flera album och fått svenska folket att sjunga ”skaka rumpa”.  Man kan säga att han har svart bälte i underhållning, men att stå på musikalscenen är helt nytt för Sina Samadi, mer känd som artisten Sean Banan. 

Med sedvanlig energi tar sig Dröse & Norberg an denna legendariska berättelse Djungelboken och tolkar den på sitt personliga sätt med hjälp av humor, fantastisk djungelmusik och en sanslöst begåvad ensemble. En föreställning för hela människofamiljen helt enkelt.

På scenen upplever du livs levande musikalartister, en hög med komiker och en hel hord av begåvade barnskådespelare och akrobater.

Föreställningen är: 2,20 timmar inklusive paus
Ålder:: 3–100 år 


Djungelboken The Musical - ett helt galet djungeläventyr.
Söndag 2 april, kl 16.00 Göta Lejon, Stockholm
Nytt lägre MERA-pris: 150 kr
Ord pris: 590 kr
Gäller begränsat antal biljetter, först till kvarn. Köp nedan. 

Andra orter

MERA-biljetterna till följande orter är slutsålda och vill du gå på dessa orter hänvisar till ordinarie biljettförsäljning HÄR
Lördag 11 februari kl 16.00 Konsert & Kongress i Uppsala
Söndag 19 mars kl 16.00 De Geerhallen, Norrköping
Fredag 24 mars kl 18.00, Sara kulturhus, Skellefteå
Lördag 25 mars kl 16.00, Kulturens Hus, Luleå
Fredag 31 mars 2023 kl 18.30, Wisby Strand, Visby
Nytt datum! Lördag 22 april kl 16.00 Konsert & Kongress i Linköping.

Med reservation för felskrivning, slutförsäljning och eventuella förändringar.