Vintern har delvis inneburit tid för återhämtning för entreprenören Elisabeth Lundberg som satt catering och den blå foodtrucken på tillfällig paus.
– Det behövdes för att inte slå krokben på mig själv, säger hon.
Men nu är det klart att Elisabeth Lundberg från och med första maj i år åter får tillgång till guldläget ute på holmen i Stadsparken där hennes numera inarbetade Miami najs-koncept väntas dra igång senare samma månad.
Sommarbaren, som hade premiär förra året, är konstruerad av flera containrar som för närvarande förvaras i Näshulta i väntan på att få flytta tillbaka till åkanten i centrala Eskilstuna tillsammans med bänkar, strandfåtöljer, parasoller och bord.
– Förra året var det väldigt snabba ryck när vi skulle öppna och ingen tid över till planering. Därför var det mycket som föll mellan stolarna. I år kan vi organisera oss bättre, säger Elisabeth Lundberg.
Upplägget, med servering under bar himmel kommer kännas igen, men i år är planen att det ska finnas någon form av tälttak att ta till under regniga dagar. För just regniga dagar var det gott om sommaren som gick.
– De större makterna testade mig verkligen. Men nu hoppas vi på mer musik och utökad bar på soldagar.
I höst är tanken att ta Miami najs-idén ett steg vidare för eventuell etablering på flera håll.
– Målet är att paketera hela konceptet till en kedja. Mer kan jag inte säga nu, först får vi se hur sommaren blir.