Superduon uppträder på 80-talsfest i Strängnäs

Minns du slagdängor som Oh mama, Bara du och jag, Enkel resa och What's the colour of love? Några av dem kan garanterat avnjutas live i Strängnäs den 5 februari. Duon Lili & och Susie är dragplåster på den inbokade 80-talsfesten på Bishops arms.

Lili och Susie Päivärinta slog igenom med dunder och brak kring 1987–1988. I vinter står systrarna på scenen på Bishops arms i Strängnäs.

Lili och Susie Päivärinta slog igenom med dunder och brak kring 1987–1988. I vinter står systrarna på scenen på Bishops arms i Strängnäs.

Foto: TT

Strängnäs2021-11-03 21:45

– Vi kan ta in 450 personer, 180 i taget får lyssna på Lili & Susie som underhåller på ett av våra tre plan. Jag har skrivit kontrakt med deras manager, säger restaurangchefen Madelene Fernqvist.

Som vi berättade i måndagens tidning vädrar hon morgonluft nu efter det att restriktionerna släpptes i slutet av september. Bishops arms har därefter stått värd för bland annat marknads- och halloweenfester.

Fler höjdare är på gång.

undefined
Madelene Fernqvist fixar vinterns 80-talsfest på tre plan på Bishops arms.

– På 1960-talet var vår föregångare Rogge Sörmlands nöjespalats, så det finns lite att leva upp till, berättar Madelene Fernqvist.

– Dessutom vill jag uppmärksamma att den här byggnaden fyller 100 år i vinter och att coronapandemin, som varit tuff för oss, kan läggas till handlingarna.

I fjol skrev Lili och Susie Päivärinta tv-historia genom att som första syskonpar medverka i Så mycket bättre. Annars hade de sina stora år strax före och kring 1990.

Oh mama kom 1987 liksom Bara du och jag. Året därefter hade systrarna från Sollentuna en ny hit med Enkel resa.

undefined
Samantha Fox från Storbritannien hade liksom Lili och Susie sina bästa artistår i slutet av 1980-talet. Brittiskan fanns i åtanke när 80-talsfesten planerades.

Högst på Madelene Fernqvists önskelista stod annars Samantha Fox, men den brittiska artisten återfanns i en något högre prisklass.

– Det hade varit en dröm. Ytterligare en grupp från den tiden som jag övervägde var Attack, säger Madelene Fernqvist.

80-talsfest innebär också drinkar, menyer och rekommenderad klädsel som var typiska för det decenniet.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!