– Vi har haft mycket stor glädje av den, men det blev ju bara två år, säger Glenn Eriksson Whiu.
– Jag är lite ledsen över det, tillägger han.
Nu finns alltså containern ute för försäljning. Annonsen har dykt upp på bland annat Facebook.
"Är det någon som vill ta steget och öppna eget", står bland annat att läsa i nämnda annons.
Den beskrivs som en mycket fin 40 fot high cube restaurangcontainer i gott skick. Där finns isolering, slitstark dörrmatta för kommersiella köksutrymmen.
Priset varierar beroende på om köparen vill ha med elinstallation och kylaggregat eller inte.
– Jag har förhoppningar om att den ska kunna säljas. Det är bara att ringa oss om någon vill titta på den. Containern finns i ett förråd nära gamla regementet, säger Glenn Eriksson Whiu.
Det var i november som tidningen berättade att kommunen bara ville ha mobila food trucks, och inga fasta verksamheter, på Visholmen. Ett beslut som fattades inför 500-årsresan.
Stadsmiljöchefen Anders Ekman förklarade:
"Vi vill hålla badstranden snygg och kunna erbjuda schysst rekreation. På sikt måste Visholmen kunna fyllas med verksamheter."
Glenn Eriksson Whiu och Ulrika Eriksson planerar nu att servera gourmetpizzor med lågalkoholhaltiga drycker vid Kråkvilan på Aspö. Då krävs en betydligt mindre container.
– Vi öppnar kring midsommar, säger Glenn Eriksson Whiu.