Årsmötet skjuts upp – igen: "Sent avhopp"

Det tilltänkta årsmötet skjuts upp – igen. Anledningen? Ett sent avhopp från en tilltänkt styrelsemedlem. "Vi kommer inte att välja någon styrelse ikväll", säger klubbens medieansvarige Peter Harich.

AFC Eskilstuna skjuter upp årsmötet.

AFC Eskilstuna skjuter upp årsmötet.

Foto: Bildbyrån/Montage

Fotboll2024-07-09 15:31

AFC Eskilstuna skulle egentligen hållit ett extrainsatt årsmöte under måndagen.

Så blev det inte.

Mötet sköts upp till tisdagen. På sin hemsida skrev klubben "vi ber om ursäkt för sent besked men vi blir tvungna att flytta årsmötet från ikväll kl 18.00 till imorgon tisdag samma tid".

Nu blir det inget årsmöte under tisdagen heller.

– Vi kommer inte att välja någon ny styrelse ikväll (läs tisdag), utan det kommer vara ett informationsmöte till våra medlemmar, säger Peter Harich.

Anledningen till uppskjutningen från första början var ett sent avhopp från en tilltänkt styrelsemedlem. Förhoppningen var att den biten skulle kunna hanteras innan tisdagskvällen, men så blir det inte.

– Nu har vi fått in nya namn, och det är jätteintressanta namn som diskuteras. Det är bara att det är en ny bekanting för oss som vi gärna vill träffa innan.

Årsmötet kommer i stället att hållas i slutet av juli.

Under informationsmötet – som ändå kommer bli av – kommer klubben att informera sina medlemmar om bland annat den pågående processen där Michael Olunga Football Academy kliver in som en slags sponsor till klubben.

– Det är egentligen det som står i tidningen och lite förtydligande på det vad dealen gäller, hur den kommer att vara formad och hela den biten. Så det är egentligen det som stod i tidningen.

– Jag kommer inte ta några årsmöteshandlingar utan jag kommer bara informera om att vi jobbar på att hitta en styrelse, säger Peter Harich.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!