Här är singlarna i Eskilstuna som jagar kärleken

Under två veckors tid har vi presenterat singlar i Eskilstuna med omnejd som är på jakt efter den stora kärleken. Här har ni dem alla sex! Information om hur du kontaktar singlarna finns i respektive reportage (se länkarna nedan).

De sex singlarna i Kärleksjakten.

De sex singlarna i Kärleksjakten.

Foto: Veronica Karlsson

Eskilstuna2023-09-23 16:55

För en månad sedan lanserade vi vår nya serie Kärleksjakten och efterlyste singlar som ville ha vår hjälp i just jakten på kärleken. Responsen har varit mer än god och under de två senaste veckorna har ni kunnat läsa om sex sökande singlar.

Först ut var Jonas Lindberg, 42, som bor i villa i Mesta, har en åttaårig dotter och som längtar efter att träffa någon att lära sig nya saker tillsammans med.

– Om jag träffar någon så kommer jag gå in i det med 100 procent för att det ska bli långvarigt och fungera, sa Jonas när tidningen var på besök.

undefined
Jonas Lindberg, 42, var först ut i Kärleksjakten

Näst på tur var läraren och Näshultabon Petra Karltorp, 48, som drömmer om det vardagliga samtalet likväl som drinkar på stranden med någon speciell. Hon blev kuppad av sina vänner som tipsade om henne.

– Jag blev så glad när jag hörde vad de hade skrivit om mig. Det är så gulliga som bryr sig om mig. De vill verkligen att jag träffar någon, konstaterade Petra för tidningen när hon väl hade nappat på erbjudandet.

undefined
Petra Karltorp, 47, blev inkuppad i Kärleksjakten av sina vänner.

Kevin Johansson, 27, var den tredje singeln i vår serie. Han beskriver sig själv som en musikälskande nörd som ser fram emot möjligheten att få bjuda på mat till någon det klickar med.

– Tjejen jag vill träffa får gärna vara nörd också, men det är inget måste, sa Kevin med ett skratt under tidningens besök.

undefined
Musikälskaren Kevin Johansson, 27, är en av singlarna i Kärleksjakten.

Tandsköterskan Cecilia Faltin, 38, var den fjärde singeln ut. Den odlingstokiga och familjekära tvåbarnsmamman hoppas kunna hitta en snäll man att bygga gemensamma minnen tillsammans med.

– Det är utstrålningen i ögonen, att det finns en livsglädje och nyfikenhet. Jag vill ha en trygg, kärleksfull famn att luta mig emot, beskriver hon.

undefined
Cecilia Faltin, 38, hoppas kunna odla kärleken lika bra som sina plantor på balkongen.

Att det aldrig är för sent att söka kärleken visar vår femte singel Bo Ganerlöv, 88. Han vill träffa någon att samtala med, få skämma bort med mat och kanske åka till Stockholm med och gå på opera.

– Det kan bli kärlek om man träffar rätt person, om kemi uppstår som det heter, sa Bo under tidningens besök.

undefined
Bo Ganerlöv, 88, är åldermannen i Kärleksjakten och visar att det aldrig är för sent att söka kärleken.

Sist ut av singlarna i serien var Merlin Nilsson, 24. Konst- och musikälskaren ser Kärleksjakten som en möjlighet till att hitta den där så efterlängtade kärleken.

– Jag vill träffa en han, hon eller mitt emellan – som jag. Någon med ett öppet sinne för hbtq-personer, sa Merlin under träffen med tidningen i Rothoffsparken.

undefined
Merlin Nilsson, 24, var sist ut av våra singlar i Kärleksjakten.

Intresserad? Klicka på länkarna till respektive reportage ovan för information om hur du tar kontakt!

Jonas Lindberg.
Jonas Lindberg.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!