8 juli 2023 11:30
Fotboll

United slog Häcken i våravslutningen – se matchen i efterhand

United slog Häcken i våravslutningen – se matchen i efterhandUnited slog Häcken i våravslutningen – se matchen i efterhand
Avspark 15.00
6 juli 2023 14:47
Fotboll

Lämnade i tårar – här är första beskedet om Jävergren: "Lättad"

Lämnade i tårar – här är första beskedet om Jävergren: "Lättad"Lämnade i tårar – här är första beskedet om Jävergren: "Lättad"
Missar våravslutningenTroligen ingen korsbandsskada"Knän är alltid läskigt..."
4 juli 2023 13:23
Fotboll

AFC Eskilstuna lottades mot Luleå i cupen – igen

AFC Eskilstuna lottades mot Luleå i cupen – igenAFC Eskilstuna lottades mot Luleå i cupen – igen
Bortamöten för både AFC och United
2 juli 2023 18:32
Fotboll

Langörgen kallas in till landslagssamling: "Överraskad"

Langörgen kallas in till landslagssamling: "Överraskad"Langörgen kallas in till landslagssamling: "Överraskad"
Belönas efter fina våren: "Landslag är ett mål"Kryss för United i svängig match
2 juli 2023 17:28
Fotboll

TV: Duras med klassmål i kryssmatchen – se höjdpunkterna

TV: Duras med klassmål i kryssmatchen – se höjdpunkternaTV: Duras med klassmål i kryssmatchen – se höjdpunkterna
2 juli 2023 17:05
Fotboll

Eskilstuna i ledning i halvtid - men tappade segern mot Lidköping FK

Eskilstuna i ledning i halvtid - men tappade segern mot Lidköping FKEskilstuna i ledning i halvtid - men tappade segern mot Lidköping FK
2 juli 2023 15:05
Fotboll

Vattenkaoset på Tunavallen – stopp i brunnen: "Flöt ut på planen"

Vattenkaoset på Tunavallen – stopp i brunnen: "Flöt ut på planen"Vattenkaoset på Tunavallen – stopp i brunnen: "Flöt ut på planen"
Barsley om dramat innan: "Stora vattenpölar"Skottade bort vattnet från planen
2 juli 2023 11:30
Fotboll

Drömmål och jättedramatik – men ingen vinnare

Drömmål och jättedramatik – men ingen vinnareDrömmål och jättedramatik – men ingen vinnare
Se matchen i repris här
1 juli 2023 11:33
Fotboll

Missar våravslutningen – har åkt på VM

Missar våravslutningen – har åkt på VMMissar våravslutningen – har åkt på VM
Anslöt mitt i förlägret: "Hittade en överenskommelse"
25 juni 2023 17:13
Fotboll

Bortaförlust för Eskilstuna United mot Piteå

Bortaförlust för Eskilstuna United mot PiteåBortaförlust för Eskilstuna United mot Piteå
22 juni 2023 21:11
Fotboll

Eskilstuna Uniteds supervändning – gjorde två mål på tre minuter

Eskilstuna Uniteds supervändning – gjorde två mål på tre minuterEskilstuna Uniteds supervändning – gjorde två mål på tre minuter
På väg mot ny förlustVände med två sena mål"Oerhört skönt och väldigt viktigt"
22 juni 2023 20:57
Fotboll

Alexandra Benediktsson och Kim Sundlöv målskyttar när Eskilstuna vände

Alexandra Benediktsson och Kim Sundlöv målskyttar när Eskilstuna vändeAlexandra Benediktsson och Kim Sundlöv målskyttar när Eskilstuna vände

Eskilstuna United föll hemma mot Djurgården

Eskilstuna United föll hemma mot DjurgårdenEskilstuna United föll hemma mot Djurgården
15 juni 2023 09:08
Fotboll

Förra Eskilstuna United-målvaktens nya klubb – ersätter Haaland

Förra Eskilstuna United-målvaktens nya klubb – ersätter HaalandFörra Eskilstuna United-målvaktens nya klubb – ersätter Haaland
Blir lagkamrat med tidigare United-spelare"Jag är väldigt spänd"
13 juni 2023 21:33
Fotboll

Tung förlust när Eskilstuna United krossades av Hammarby

Tung förlust när Eskilstuna United krossades av HammarbyTung förlust när Eskilstuna United krossades av Hammarby
9 juni 2023 22:03
Fotboll

18-åringens märkliga debut: Inbytt i paus – utbytt efter en kvart

18-åringens märkliga debut: Inbytt i paus – utbytt efter en kvart18-åringens märkliga debut: Inbytt i paus – utbytt efter en kvart
Förklaringen: "Var planerat"Imponerade – ångrar nästan bytet: "Var lite synd"
9 juni 2023 21:11
Fotboll

Uniteds ilska: "Det är en farlig tackling – jag förstår inte"

Uniteds ilska: "Det är en farlig tackling – jag förstår inte"Uniteds ilska: "Det är en farlig tackling – jag förstår inte"
Föll efter omdiskuterat mål"Kunde ha hänt vad som helst"Se situationen här!
9 juni 2023 21:01
Fotboll

Förlust med 0-1 för Eskilstuna mot Gamla Upsala

Förlust med 0-1 för Eskilstuna mot Gamla UpsalaFörlust med 0-1 för Eskilstuna mot Gamla Upsala
9 juni 2023 11:00
Fotboll

GUSK gästade United på Tunavallen – här kan du se matchen

GUSK gästade United på Tunavallen – här kan du se matchenGUSK gästade United på Tunavallen – här kan du se matchen