Strängnäs kryssade på bortaplan mot Fagerhult HaboSträngnäs kryssade på bortaplan mot Fagerhult Habo

Jansson-upphämtning räddade en SIBK-poäng mot nästjumbonJansson-upphämtning räddade en SIBK-poäng mot nästjumbon
28 oktober 2023 19:53
Innebandy

SIBK kammade noll mot tabellettan: "Luften gick ur oss"

SIBK kammade noll mot tabellettan: "Luften gick ur oss"SIBK kammade noll mot tabellettan: "Luften gick ur oss"
Hovslätt sprang sönder värdarnaSträngnäs mållöst i 43 minuter – tränaren kritisk
28 oktober 2023 17:13
Innebandy

Förlust för Strängnäs mot Hovslätt med 3-5

Förlust för Strängnäs mot Hovslätt med 3-5Förlust för Strängnäs mot Hovslätt med 3-5

Storförlust för Strängnäs – föll klart mot favoriten

Storförlust för Strängnäs – föll klart mot favoritenStorförlust för Strängnäs – föll klart mot favoriten
"Vi räckte inte till den här gången"
21 oktober 2023 17:09
Innebandy

Tung förlust på bortaplan för Strängnäs mot Warberg

Tung förlust på bortaplan för Strängnäs mot WarbergTung förlust på bortaplan för Strängnäs mot Warberg
18 oktober 2023 10:54
Innebandy

SIBK reste sig efter mardrömsstarten i cupen

SIBK reste sig efter mardrömsstarten i cupenSIBK reste sig efter mardrömsstarten i cupen
Fick ett mål bortdömt: "Helt horribelt"Cupdrömmen lever fortfarande
14 oktober 2023 19:01
Innebandy

Attacken efter storsegern – ville skada SIBK-spelare: "En gris"

Attacken efter storsegern – ville skada SIBK-spelare: "En gris"Attacken efter storsegern – ville skada SIBK-spelare: "En gris"
Utspelet: "Han är alltid inblandad i all skit"Collings svar: "Tråkigt att höra"
14 oktober 2023 17:10
Innebandy

Storseger för Strängnäs hemma mot Nilsby

Storseger för Strängnäs hemma mot NilsbyStorseger för Strängnäs hemma mot Nilsby
13 oktober 2023 17:08
Innebandy

Strängnäs bästa Karlsson når milstolpe på lördag

Strängnäs bästa Karlsson når milstolpe på lördagSträngnäs bästa Karlsson når milstolpe på lördag
"Innebandy är minst lika kul nu som när jag började"Jubilerar i hemmahallen
7 oktober 2023 18:23
Innebandy

Toppen Strängnäs – tog andra raka segern

Toppen Strängnäs – tog andra raka segernToppen Strängnäs – tog andra raka segern
"Extremt bra"
7 oktober 2023 16:11
Innebandy

Sebastian Kämpe gjorde två mål när Strängnäs vann

Sebastian Kämpe gjorde två mål när Strängnäs vannSebastian Kämpe gjorde två mål när Strängnäs vann
30 september 2023 18:19
Innebandy

SIBK övertygade i hemmaborgen – efter stark slutperiod

SIBK övertygade i hemmaborgen – efter stark slutperiodSIBK övertygade i hemmaborgen – efter stark slutperiod
Tremålsskytten: "Vi bestämde oss för att vinna"
30 september 2023 17:06
Innebandy

Strängnäs vann efter avgörande i tredje perioden

Strängnäs vann efter avgörande i tredje periodenSträngnäs vann efter avgörande i tredje perioden
29 september 2023 11:50