Anslöt mitt i förlägret: "Hittade en överenskommelse"

Bortaförlust för Eskilstuna United mot PiteåBortaförlust för Eskilstuna United mot Piteå
22 juni 2023 21:11
Fotboll

Eskilstuna Uniteds supervändning – gjorde två mål på tre minuter

Eskilstuna Uniteds supervändning – gjorde två mål på tre minuterEskilstuna Uniteds supervändning – gjorde två mål på tre minuter
På väg mot ny förlustVände med två sena mål"Oerhört skönt och väldigt viktigt"
22 juni 2023 20:57
Fotboll

Alexandra Benediktsson och Kim Sundlöv målskyttar när Eskilstuna vände

Alexandra Benediktsson och Kim Sundlöv målskyttar när Eskilstuna vändeAlexandra Benediktsson och Kim Sundlöv målskyttar när Eskilstuna vände

Eskilstuna United föll hemma mot Djurgården

Eskilstuna United föll hemma mot DjurgårdenEskilstuna United föll hemma mot Djurgården
15 juni 2023 09:08
Fotboll

Förra Eskilstuna United-målvaktens nya klubb – ersätter Haaland

Förra Eskilstuna United-målvaktens nya klubb – ersätter HaalandFörra Eskilstuna United-målvaktens nya klubb – ersätter Haaland
Blir lagkamrat med tidigare United-spelare"Jag är väldigt spänd"
13 juni 2023 21:33
Fotboll

Tung förlust när Eskilstuna United krossades av Hammarby

Tung förlust när Eskilstuna United krossades av HammarbyTung förlust när Eskilstuna United krossades av Hammarby
9 juni 2023 22:03
Fotboll

18-åringens märkliga debut: Inbytt i paus – utbytt efter en kvart

18-åringens märkliga debut: Inbytt i paus – utbytt efter en kvart18-åringens märkliga debut: Inbytt i paus – utbytt efter en kvart
Förklaringen: "Var planerat"Imponerade – ångrar nästan bytet: "Var lite synd"
9 juni 2023 21:11
Fotboll

Uniteds ilska: "Det är en farlig tackling – jag förstår inte"

Uniteds ilska: "Det är en farlig tackling – jag förstår inte"Uniteds ilska: "Det är en farlig tackling – jag förstår inte"
Föll efter omdiskuterat mål"Kunde ha hänt vad som helst"Se situationen här!
9 juni 2023 21:01
Fotboll

Förlust med 0-1 för Eskilstuna mot Gamla Upsala

Förlust med 0-1 för Eskilstuna mot Gamla UpsalaFörlust med 0-1 för Eskilstuna mot Gamla Upsala
9 juni 2023 11:00
Fotboll

GUSK gästade United på Tunavallen – här kan du se matchen

GUSK gästade United på Tunavallen – här kan du se matchenGUSK gästade United på Tunavallen – här kan du se matchen
4 juni 2023 16:53
Fotboll

Seger för Eskilstuna United på hemmaplan mot Sundsvall DFF

Seger för Eskilstuna United på hemmaplan mot Sundsvall DFFSeger för Eskilstuna United på hemmaplan mot Sundsvall DFF

Nytt topplag väntar – då är viktiga kuggen tillbaka

Nytt topplag väntar – då är viktiga kuggen tillbakaNytt topplag väntar – då är viktiga kuggen tillbaka
"Kommer bidra med något vi behöver""Har inte samma firepower som AIK"
28 maj 2023 16:12
Fotboll

Eskilstuna United segrare borta mot Mallbacken

Eskilstuna United segrare borta mot MallbackenEskilstuna United segrare borta mot Mallbacken
27 maj 2023 14:59