Drömstart när Skogstorp segrade mot Hölö Mörkö på hemmaplanDrömstart när Skogstorp segrade mot Hölö Mörkö på hemmaplan
27 maj 2024 09:19
Fotboll

Klar seger för Mariefred mot Trosa Balkan

Klar seger för Mariefred mot Trosa BalkanKlar seger för Mariefred mot Trosa Balkan
25 maj 2024 17:28
Fotboll

Kvittering på övertid för BK Sport mot Hölö Mörkö efter Kedonojas mål

Kvittering på övertid för BK Sport mot Hölö Mörkö efter Kedonojas målKvittering på övertid för BK Sport mot Hölö Mörkö efter Kedonojas mål
24 maj 2024 21:45
Fotboll

Kvicksund föll i toppmötet mot Stallarholmen

Kvicksund föll i toppmötet mot StallarholmenKvicksund föll i toppmötet mot Stallarholmen
24 maj 2024 21:05
Fotboll

Andreas Wisén räddade poäng på övertid mot Skogstorp

Andreas Wisén räddade poäng på övertid mot SkogstorpAndreas Wisén räddade poäng på övertid mot Skogstorp
17 maj 2024 21:46
Fotboll

BK Sport besegrade Hällbybrunn - avgjorde i andra halvlek

BK Sport besegrade Hällbybrunn - avgjorde i andra halvlekBK Sport besegrade Hällbybrunn - avgjorde i andra halvlek
17 maj 2024 21:41
Fotboll

Melvin Andersson och Robin Kun sänkte Hölö Mörkö

Melvin Andersson och Robin Kun sänkte Hölö MörköMelvin Andersson och Robin Kun sänkte Hölö Mörkö
17 maj 2024 21:27
Fotboll

Tre poäng för Skogstorp hemma mot Södertälje FF

Tre poäng för Skogstorp hemma mot Södertälje FFTre poäng för Skogstorp hemma mot Södertälje FF
17 maj 2024 21:01
Fotboll

Valdemar Trobeck nätade i Mariefreds förlust

Valdemar Trobeck nätade i Mariefreds förlustValdemar Trobeck nätade i Mariefreds förlust
10 maj 2024 22:26
Fotboll

Fredrik Danielson och Johannes Kullberg målskyttar när BK Sport förlorade

Fredrik Danielson och Johannes Kullberg målskyttar när BK Sport förloradeFredrik Danielson och Johannes Kullberg målskyttar när BK Sport förlorade

Daniel Paulsson målskytt - men Skogstorp föll

Daniel Paulsson målskytt - men Skogstorp föllDaniel Paulsson målskytt - men Skogstorp föll
9 maj 2024 21:00
Fotboll

Hällbybrunn vann på hemmaplan mot Kvicksund

Hällbybrunn vann på hemmaplan mot KvicksundHällbybrunn vann på hemmaplan mot Kvicksund
4 maj 2024 17:40
Fotboll

BK Sport fortsätter att vinna

BK Sport fortsätter att vinnaBK Sport fortsätter att vinna
Fotboll

Hällbybrunn vann mot Hölö Mörkö på Hölö IP B2

Hällbybrunn vann mot Hölö Mörkö på Hölö IP B2Hällbybrunn vann mot Hölö Mörkö på Hölö IP B2
4 maj 2024 17:15
Fotboll

Skogstorp och Trosa Balkan kryssade efter svängig match

Skogstorp och Trosa Balkan kryssade efter svängig matchSkogstorp och Trosa Balkan kryssade efter svängig match
4 maj 2024 13:24
Fotboll

Förlust på bortaplan för Mariefred mot Stigtomta

Förlust på bortaplan för Mariefred mot StigtomtaFörlust på bortaplan för Mariefred mot Stigtomta
3 maj 2024 20:31
Fotboll

Melvin Andersson i målform när Kvicksund vann

Melvin Andersson i målform när Kvicksund vannMelvin Andersson i målform när Kvicksund vann

Seger för Mariefred med 4-0 mot Skogstorp

Seger för Mariefred med 4-0 mot SkogstorpSeger för Mariefred med 4-0 mot Skogstorp