13 april 2024 16:18
Fotboll

Eskilstuna Babylon tog klar seger mot Enhörna

Eskilstuna Babylon tog klar seger mot EnhörnaEskilstuna Babylon tog klar seger mot Enhörna
13 april 2024 15:13
Fotboll

Sixten Sköldqvist enda målskytt när AFC Eskilstuna föll

Sixten Sköldqvist enda målskytt när AFC Eskilstuna föllSixten Sköldqvist enda målskytt när AFC Eskilstuna föll
Fotboll

Eskilstuna avgjorde i andra halvlek mot Jitex BK

Eskilstuna avgjorde i andra halvlek mot Jitex BKEskilstuna avgjorde i andra halvlek mot Jitex BK
13 april 2024 15:12
Fotboll

Antonius Alias tremålskytt för Syrianska Eskilstuna IF

Antonius Alias tremålskytt för Syrianska Eskilstuna IFAntonius Alias tremålskytt för Syrianska Eskilstuna IF

Premiärdags för United – vi vimlade inför matchen på Larslunda IP

Premiärdags för United – vi vimlade inför matchen på Larslunda IPPremiärdags för United – vi vimlade inför matchen på Larslunda IP
Se bilderna från folkfesten i SträngnäsFastnade du på bild?
12 april 2024 22:04
Fotboll

Trosa Vagnhärad utklassade Eskilstuna City - vann med 8-0

Trosa Vagnhärad utklassade Eskilstuna City - vann med 8-0Trosa Vagnhärad utklassade Eskilstuna City - vann med 8-0
12 april 2024 21:43
Fotboll

Johannes Kullberg i målform när BK Sport vann

Johannes Kullberg i målform när BK Sport vannJohannes Kullberg i målform när BK Sport vann
12 april 2024 21:35
Fotboll

IFK Eskilstuna kryssade på bortaplan mot Sleipner

IFK Eskilstuna kryssade på bortaplan mot SleipnerIFK Eskilstuna kryssade på bortaplan mot Sleipner
12 april 2024 21:16
Fotboll

Hällbybrunn tappade ledning och förlorade

Hällbybrunn tappade ledning och förloradeHällbybrunn tappade ledning och förlorade
12 april 2024 20:59
Fotboll

Tre poäng för Mariefred hemma mot Kvicksund

Tre poäng för Mariefred hemma mot KvicksundTre poäng för Mariefred hemma mot Kvicksund
12 april 2024 16:07
Fotboll

Psykningen – inför premiären: "Kameran fungerade inte"

Psykningen – inför premiären: "Kameran fungerade inte"Psykningen – inför premiären: "Kameran fungerade inte"
Mörkningen av spelsystemetSå är läget i Unitedtruppen
12 april 2024 08:20
Fotboll

Succébacken blev skyttedrottning – gör som experterna

Succébacken blev skyttedrottning – gör som experternaSuccébacken blev skyttedrottning – gör som experterna
Rollen hon INTE vill ha: "Inte jättesugen på det..."
12 april 2024 03:00
Fotboll

Storvinst för Syrianska borta mot IFK Nyköping

Storvinst för Syrianska borta mot IFK NyköpingStorvinst för Syrianska borta mot IFK Nyköping
Se matchen i repris!
11 april 2024 21:36
Fotboll

Tiama Youhanas mål räckte inte när Eskilstuna United föll

Tiama Youhanas mål räckte inte när Eskilstuna United föllTiama Youhanas mål räckte inte när Eskilstuna United föll
11 april 2024 20:14