Stenkvista besegrades på hemmaplan av Malmköping UStenkvista besegrades på hemmaplan av Malmköping U
13 september 2024 20:06
Fotboll

Stenkvista vann mot Jäder U på Gyllingsvallen

Stenkvista vann mot Jäder U på GyllingsvallenStenkvista vann mot Jäder U på Gyllingsvallen
30 augusti 2024 21:08
Fotboll

Verdandi åker ur serien efter ny förlust

Verdandi åker ur serien efter ny förlustVerdandi åker ur serien efter ny förlust
16 augusti 2024 22:13
Fotboll

Tre klara poäng för Stenkvista mot Nykvarn U

Tre klara poäng för Stenkvista mot Nykvarn UTre klara poäng för Stenkvista mot Nykvarn U

Ledning i halvtid - då tappade Stenkvista och förlorade

Ledning i halvtid - då tappade Stenkvista och förloradeLedning i halvtid - då tappade Stenkvista och förlorade
7 juni 2024 21:12
Fotboll

3-1-seger för Barva - besegrade Stenkvista

3-1-seger för Barva - besegrade Stenkvista3-1-seger för Barva - besegrade Stenkvista
23 maj 2024 21:13
Fotboll

Bouzguenda Fornstedt fixade kryss på övertid för Stenkvista mot Standard

Bouzguenda Fornstedt fixade kryss på övertid för Stenkvista mot StandardBouzguenda Fornstedt fixade kryss på övertid för Stenkvista mot Standard

Stenkvista besegrade Afrikansk FC - avgjorde i andra halvlek

Stenkvista besegrade Afrikansk FC - avgjorde i andra halvlekStenkvista besegrade Afrikansk FC - avgjorde i andra halvlek
15 oktober 2023 16:11
Fotboll

Formstarka Stenkvista tog ny seger mot Fogdö

Formstarka Stenkvista tog ny seger mot FogdöFormstarka Stenkvista tog ny seger mot Fogdö
30 september 2023 16:02
Fotboll

Seger för Stenkvista - steg åt rätt håll mot Kurdtuna

Seger för Stenkvista - steg åt rätt håll mot KurdtunaSeger för Stenkvista - steg åt rätt håll mot Kurdtuna
25 augusti 2023 20:13
Fotboll

Hemmaförlust för Stenkvista mot Kvicksund U

Hemmaförlust för Stenkvista mot Kvicksund UHemmaförlust för Stenkvista mot Kvicksund U

Torshälla-Nyby utan seger för åttonde matchen i rad

Torshälla-Nyby utan seger för åttonde matchen i radTorshälla-Nyby utan seger för åttonde matchen i rad
16 juni 2023 21:00
Fotboll

Kryss för Stenkvista hemma mot Marsjö Byle

Kryss för Stenkvista hemma mot Marsjö ByleKryss för Stenkvista hemma mot Marsjö Byle
2 juni 2023 21:39
Fotboll

Stenkvista vann mot Malmköping U - trots underläge i halvtid

Stenkvista vann mot Malmköping U - trots underläge i halvtidStenkvista vann mot Malmköping U - trots underläge i halvtid
20 maj 2023 17:51
Fotboll

Förlust med 2-3 för Stenkvista mot Standard

Förlust med 2-3 för Stenkvista mot StandardFörlust med 2-3 för Stenkvista mot Standard