HockeyTvåan östra - Herrishockey

18 oktober 2024 21:14
Ishockey

Mål av William Kaijser och Johan Cederberg när Eskilstuna Linden förlorade

Mål av William Kaijser och Johan Cederberg när Eskilstuna Linden förloradeMål av William Kaijser och Johan Cederberg när Eskilstuna Linden förlorade
15 oktober 2024 21:52
Ishockey

Fyra raka förluster för Eskilstuna Linden

Fyra raka förluster för Eskilstuna LindenFyra raka förluster för Eskilstuna Linden
11 oktober 2024 21:15
Ishockey

Oliver Skoogs mål räckte inte när Eskilstuna Linden föll mot GötaTraneberg

Oliver Skoogs mål räckte inte när Eskilstuna Linden föll mot GötaTranebergOliver Skoogs mål räckte inte när Eskilstuna Linden föll mot GötaTraneberg
8 oktober 2024 21:11
Ishockey

Eskilstuna Linden föll mot Haninge med 3-4

Eskilstuna Linden föll mot Haninge med 3-4Eskilstuna Linden föll mot Haninge med 3-4
1 oktober 2024 22:12
Ishockey

Eskilstuna Linden besegrades på bortaplan av Tumba

Eskilstuna Linden besegrades på bortaplan av TumbaEskilstuna Linden besegrades på bortaplan av Tumba
18 februari 2024 18:15
Ishockey

Åker/Strängnäs klart för nedflyttning efter förlust

Åker/Strängnäs klart för nedflyttning efter förlustÅker/Strängnäs klart för nedflyttning efter förlust
13 februari 2024 21:41
Ishockey

Tung förlust för Åker/Strängnäs på bortaplan mot Värmdö

Tung förlust för Åker/Strängnäs på bortaplan mot VärmdöTung förlust för Åker/Strängnäs på bortaplan mot Värmdö
9 februari 2024 21:09
Ishockey

Flemingsberg för tuffa för Åker/Strängnäs - förlust med 2-5

Flemingsberg för tuffa för Åker/Strängnäs - förlust med 2-5Flemingsberg för tuffa för Åker/Strängnäs - förlust med 2-5
6 februari 2024 21:50
Ishockey

Efterlängtad seger för Åker/Strängnäs - bröt förlustsviten mot GötaTraneberg

Efterlängtad seger för Åker/Strängnäs - bröt förlustsviten mot GötaTranebergEfterlängtad seger för Åker/Strängnäs - bröt förlustsviten mot GötaTraneberg
2 februari 2024 21:10
Ishockey

Avgörande i förlängning när Åker/Strängnäs föll mot Iron

Avgörande i förlängning när Åker/Strängnäs föll mot IronAvgörande i förlängning när Åker/Strängnäs föll mot Iron
30 januari 2024 21:03
Ishockey

Storförlust för Åker/Strängnäs - 1-6 mot Hammarby

Storförlust för Åker/Strängnäs - 1-6 mot HammarbyStorförlust för Åker/Strängnäs - 1-6 mot Hammarby

Straffar avgjorde när Åker/Strängnäs föll mot Spånga borta

Straffar avgjorde när Åker/Strängnäs föll mot Spånga bortaStraffar avgjorde när Åker/Strängnäs föll mot Spånga borta

Förlust för Åker/Strängnäs mot Järfälla med 2-5

Förlust för Åker/Strängnäs mot Järfälla med 2-5Förlust för Åker/Strängnäs mot Järfälla med 2-5

Förlust för Åker/Strängnäs efter tapp i tredje perioden mot Nacka

Förlust för Åker/Strängnäs efter tapp i tredje perioden mot NackaFörlust för Åker/Strängnäs efter tapp i tredje perioden mot Nacka
15 december 2023 21:28
Ishockey

Tung förlust för Åker/Strängnäs på hemmaplan mot Lidingö

Tung förlust för Åker/Strängnäs på hemmaplan mot LidingöTung förlust för Åker/Strängnäs på hemmaplan mot Lidingö
9 december 2023 17:25
Ishockey

Filip Carlsson och Hampus Mann målgörare när Åker/Strängnäs förlorade

Filip Carlsson och Hampus Mann målgörare när Åker/Strängnäs förloradeFilip Carlsson och Hampus Mann målgörare när Åker/Strängnäs förlorade
5 december 2023 21:10
Ishockey

Förlust för Åker/Strängnäs mot Tierp med 4-7

Förlust för Åker/Strängnäs mot Tierp med 4-7Förlust för Åker/Strängnäs mot Tierp med 4-7