16 augusti 2024 10:45
Fotboll

Gothia Cup-vinnarna kan prisas – igen: "Vilken grej"

Gothia Cup-vinnarna kan prisas – igen: "Vilken grej"Gothia Cup-vinnarna kan prisas – igen: "Vilken grej"

Världsartisten köper in sig i favoritklubben

Världsartisten köper in sig i favoritklubbenVärldsartisten köper in sig i favoritklubben
15 augusti 2024 06:11
Fotboll

Förlust för IFK Eskilstuna mot Syrianska FC

Förlust för IFK Eskilstuna mot Syrianska FCFörlust för IFK Eskilstuna mot Syrianska FC
Se matchen i efterhand!
15 augusti 2024 05:58
Fotboll

Eskilstuna United förlorade matchen i sista minuten

Eskilstuna United förlorade matchen i sista minutenEskilstuna United förlorade matchen i sista minuten

Investeraren ute ur bilden – lokala företagare ska rädda AFC

Investeraren ute ur bilden – lokala företagare ska rädda AFCInvesteraren ute ur bilden – lokala företagare ska rädda AFC
"Bråttom att reda upp allt med Skatteverket"
14 augusti 2024 06:22
Mariefred

Äntligen: Nytt konstgräs på fotbollsplanen

Äntligen: Nytt konstgräs på fotbollsplanenÄntligen: Nytt konstgräs på fotbollsplanen
Drygt 200 ton sand och gummi ska spridas ut"Det går fort om man är skicklig"
13 augusti 2024 21:01
Fotboll

Ninab Ishak målskytt - men Triangeln föll

Ninab Ishak målskytt - men Triangeln föllNinab Ishak målskytt - men Triangeln föll
13 augusti 2024 16:58
Fotboll

Hyllningen: "En kämpe – han brinner för fotbollen"

Hyllningen: "En kämpe – han brinner för fotbollen"Hyllningen: "En kämpe – han brinner för fotbollen"
Guiflegendaren om sonens debut i La Liga
12 augusti 2024 21:13
Fotboll

Eskilstuna City tappade ledning och fick se sig besegrat

Eskilstuna City tappade ledning och fick se sig besegratEskilstuna City tappade ledning och fick se sig besegrat
12 augusti 2024 13:13
Fotboll

Ström om skräckskadan: "Hann inte peta på bollen"

Ström om skräckskadan: "Hann inte peta på bollen"Ström om skräckskadan: "Hann inte peta på bollen"
Skadade sig illa i helgens uppvisningsmatchTill sjukhus i ambulans
12 augusti 2024 07:48
Fotboll

Kaptenen lämnar storklubben – efter 18 år

Kaptenen lämnar storklubben – efter 18 årKaptenen lämnar storklubben – efter 18 år
"Tiden är inne att tacka er för den här resan"
11 augusti 2024 19:12
Fotboll

Klar seger för Hällbybrunn U - vann med 5-0 mot IFK Nyköping U

Klar seger för Hällbybrunn U - vann med 5-0 mot IFK Nyköping UKlar seger för Hällbybrunn U - vann med 5-0 mot IFK Nyköping U
11 augusti 2024 18:57
Fotboll

Verdandi besegrades på hemmaplan av Malmköping U

Verdandi besegrades på hemmaplan av Malmköping UVerdandi besegrades på hemmaplan av Malmköping U
11 augusti 2024 16:54
Fotboll

Fogdö föll mot Eskilstuna Södra med 0-4

Fogdö föll mot Eskilstuna Södra med 0-4Fogdö föll mot Eskilstuna Södra med 0-4
11 augusti 2024 16:35
Fotboll

Nya Unitedtränarens drömstart: "Så stolt över tjejerna"

Nya Unitedtränarens drömstart: "Så stolt över tjejerna"Nya Unitedtränarens drömstart: "Så stolt över tjejerna"
TV: Se höjdpunkterna från segermatchen
11 augusti 2024 15:56
Fotboll

Eskilstuna United vann hemma mot IK Uppsala

Eskilstuna United vann hemma mot IK UppsalaEskilstuna United vann hemma mot IK Uppsala
11 augusti 2024 15:07
Fotboll

Klar seger för Hällbybrunn U mot Näshulta på Ekhammarens IP

Klar seger för Hällbybrunn U mot Näshulta på Ekhammarens IPKlar seger för Hällbybrunn U mot Näshulta på Ekhammarens IP
10 augusti 2024 20:22
Fotboll

AFC föll tungt i streckmatchen: "De straffar oss på kontringar"

AFC föll tungt i streckmatchen: "De straffar oss på kontringar"AFC föll tungt i streckmatchen: "De straffar oss på kontringar"